Välkommen till

vike bondemarknad

För utställare se anmälningsformuläret längst ner på sidan.

 

Utställare Djur-mat och hantverk

En plats som utställare kostar 200 kronor och är på 3×3 meter, två platser 400 kronor. Utställaren tar med egen utrustning till utställarplatsen som bord, burar, solskydd etc.

Bakluckeloppis

En plats på bakluckeloppis kostar 200 kronor och utställarplatsen rymmer din bil och ett bord bakom. Bord ingår inte utan det står säljaren med.

Prova på säljare

Då har du ingen egen utställarplats och får bara sälja det som får plats i egen skottkärra/ skrinda som lastas från den allmänna parkeringen. Du behöver inte följa säljstarts tiderna utan kan börja sälja och sluta när du själv vill. Du har möjlighet att ställa skottkärran/skrindan var du vill eller gå runt och sälja i byn eller välja anvisad plats. Kostnad 50kr. Se betalning.

Säljstarten för alla utställare är klockan 10.00 marknadsdagen. Det är viktigt att du som utställare är i god tid så att djur eller varor är i ordning, innan våra besökare kommer. Vi ser helst att utställarna är kvar till marknaden stänger klockan 15.00 innan utställarplatsen packas ihop. Fyll i anmälningsformuläret nedan, för information se fliken Kontakt

 

Betalning När du skickat anmälningsformuläret och fått ett bekräftelsemail görs en inbetalning på bankgiro 484-6382 . Inbetalningen måste märkas med utställarens namn eller företag, önskas kvitto ange det vid anmälan.

Säljare på bakluckeloppiset har möjlighet att betala på plats.